3 beste tips over backlinks sneller laten indexeren? Momenteel kan het behoorlijk lang duren, voordat Google pagina’s indexeerd. Voor je eigen pagina’s kun je hier invloed op uitoefenen door in Google Search Console een indexatie aan te vragen. Daarnaast kun je met behulp van de SEO Plugin Rank Math gebruik maken van instant indexing. Hiermee kun je dus je eigen pagina’s sneller laten indexeren door Google. Ook dan kan het momenteel nog relatief lang (een paar weken) duren, voordat jouw pagina’s goed geïndexeerd zijn.

Backlinks sneller laten indexeren

Heb je door middel van linkbuilding backlinks aangemaakt, maar worden deze niet geïndexeerd? Dan kan het erg lang duren voordat jouw website linkwaarde ontvangt van deze pagina’s. Je bent er heel druk mee geweest, maar het levert vervolgens niet het gewenste effect op. Hoe kun je dit oplossen, oftewel: hoe kun je backlinks sneller laten indexeren?

  1. Plaats de link van de pagina waar jouw backlink op staat in de beschrijving van een Youtube video. Youtube is van Google en een link van Youtube zal daardoor sneller geïndexeerd worden.
  2. Laat de link indexeren door een indexatie tool. Hier kun je bijvoorbeeld Speedlinks voor gebruiken. Hier kun je alle URL’s die je wilt laten indexeren in plaatsen.
  3. Plaats de links op een andere pagina die je beheert en dien vervolgens voor deze pagina een indexatieverzoek in in Google Search Console. Dat doen we ook met deze post. Dit is een test, om te achterhalen hoe goed deze optie werkt.

De links die hieronder staan dienen dan ook, om de linkwaarde naar de website van ons SEO bureau Doetinchem KrachtigSEO.nl, te laten indexeren en de autoriteit van die website te verhogen.

https://twitter.com/i/events/1499059004609286151
https://twitter.com/i/events/1499333099859099650
https://twitter.com/i/events/1499353410881130497
https://twitter.com/i/events/1499715784809066500
Youtube filmpje voor backlinks sneller laten indexeren

Meer weten over dit experiment?

Ik vertel je er graag meer over. Neem contact op.

Google sites gebruiken? Bekijk deze voorbeelden:

https://sites.google.com/view/website-laten-maken-doetinchem/
https://sites.google.com/view/webdesign-doetinchem/
https://sites.google.com/view/website-laten-maken-zzp
https://sites.google.com/view/binnenbewegwijzering/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.