Marketing project management

KSDM laat jouw organisatie online groeien.

Marketing project management door

Koen Siebelink Digital Marketing

Een marketingvraagstuk binnen jouw organisatie, waar je advies voor nodig hebt? KSDM verzorgt voor jou het marketing project management. Wij helpen bij advies en uitvoering. Veel werkzaamheden voeren wij zelf uit en waar nodig worden externe specialisten ingeschakeld.

Wie gingen je al voor

Diensten

Wij kunnen jou helpen met advies en uitvoering bij het bouwen van een online strategie. Hiervoor houden wij ons onder andere bezig met websites, webshops, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en online marketing campagnes.

Webdesign

Website laten maken

Een website laten maken, waarmee je meer klanten uit het internet kunt halen? Geschikt voor alle apparaten en gemaakt om jouw klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Webshop

Webshop laten maken

Een webshop laten maken, waardoor je jouw producten online kunt verkopen? Voorkom dat je dit online potentieel niet benut en kies voor een effectieve webshop.

Online marketing

Online marketing strategie

Online marketing strategie op laten zetten en uitvoeren? Wij helpen je met het bereiken van jouw doelgroep, op het juiste moment via het meest geschikte marketingkanaal.

SEO

zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google? Met behulp van Zoekmachine Optimalisatie (SEO), wordt jouw website of webshop beter gevonden in de gratis zoekresultaten.

Bekijk recente projecten

Bekijk recente projecten en reviews van opdrachtgevers die je al voor gingen.

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.