Inzetten op Digitalisering?

KSDM is Digitaliseringsleverancier voor ondernemers uit Montferland

Vouchers voor digitalisering

Door de coronacrisis is digitalisering voor veel ondernemers in een stroomversnelling gekomen. Hierdoor is het idee ontstaan, om lokale ondernemers te ondersteunen bij digitalisering. Hiervoor worden in de gemeente Montferland vouchers uitgegeven, waarmee je tot 50% van jouw digitaliseringskosten vergoed kunt krijgen, tot een maximaal bedrag van € 2500,-. Laat jij nog veel online kansen liggen en wil je hier iets aan doen? Dan is dit het perfecte moment, om te starten met online groeien. 

Nu of nooit online resultaat?

De digitaliseringsvouchers die worden uitgegeven binnen de gemeente Montferland, bieden ondernemers dé kans om laagdrempelig in te zetten op digitalisering. Daarmee is dit voor ondernemers uit Montferland een unieke kans, om een website te laten maken, een webshop te starten of om online marketing in te zetten. 

KSDM helpt met:

Webdesign

Website laten maken

Een website laten maken, waarmee je meer klanten uit het internet kunt halen? Geschikt voor alle apparaten en gemaakt om jouw klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Webshop

Webshop laten maken

Een webshop laten maken, waardoor je jouw producten online kunt verkopen? Voorkom dat je dit online potentieel niet benut en kies voor een effectieve webshop.

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Beter gevonden worden in Google? Met behulp van Zoekmachine Optimalisatie (SEO), wordt jouw website of webshop beter gevonden in de gratis zoekresultaten.

online-marketeer-achterhoek

Over KSDM

KSDM staat voor Koen Siebelink Digital Marketing. Ik (Koen) help ondernemers uit Montferland, om meer online resultaat te behalen. Ik kan jou helpen met het maken of verbeteren van je website of webshop. Sinds 2019 werk ik op freelance basis voor verschillende bedrijven uit Montferland. De websites/webshops die ik maak, zijn volledig ingericht om goed te scoren in Google én om een zo hoog mogelijke conversie te behalen. 

Wie ging je o.a. al voor?

Hoe werkt de regeling?

  • Als je een bedrijf hebt in Montferland met 1 tot 50 werkzame personen.
  • Daarnaast moet je als ZZP-er minimaal 1225 uur per jaar in je onderneming werken.
  • Jouw onderneming stond voor 1 september 2020 bij de Kvk ingeschreven in Montferland.
  • Je wil de Digitaliseringsvoucher gebruiken voor digitalisering ten gunste van jouw bedrijf.

 

Bekijk voor alle voorwaarden de website van Smart Together.

Je kunt maximaal 50% van jouw investering vergoed krijgen, met een maximaal voucherbedrag van € 2500,- excl. btw. per bedrijf.

Als je ooit nog van plan bent om met jouw bedrijf een digitaliseringsslag te maken, dan is dit het uitgelezen moment. Het is namelijk een unieke kans om een freelancer in te huren, waarbij je 50% van je investering vergoed kunt krijgen.

Profiteren van deze kans?

Wil jij met jouw bedrijf profiteren van deze kans? KSDM is Digitaliseringspartner voor bedrijven uit Montferland. Ik kan je helpen met de aanvraag en het verkrijgen van de voucher. Vervolgens kun je een website of webshop laten maken of een bestaande site laten optimaliseren. Wil je meer weten over digitaliseringskansen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op en ontvang vrijblijvend advies.

mkb-montferland

KSDM is lid van MKB Montferland. 

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.