Webshop laten maken?

Start met online verkopen

Webshop laten maken?

Wil jij jouw producten online verkopen via een webshop? Goed idee! Er worden steeds meer aankopen online gedaan en daar wil jij met jouw bedrijf natuurlijk ook van profiteren. Met het starten van een webshop kun je jouw assortiment perfect bij je doelgroep onder de aandacht brengen. Wil je jouw webshop laten bouwen door een freelancer uit de Achterhoek? Dan zit je hier goed!  

Webshop bouwen

Webshop laten bouwen, die top presteert op alle apparaten en waarmee je goed gevonden in de gratis zoekresultaten van Google? Heb je B2B Webshop of een B2C webshop nodig? Webshops van KSDM worden gebouwd met het meest gebruikte websitesysteem ter wereld: WordPress. Heb jij een bedrijf in Doetinchem of Montferland en wil je jouw assortiment online verkopen? Kies dan voor dé lokale webshop bouwer.

Webshop starten?

Mobile First

Werkend op alle apparaten

In steeds meer branches komen de meeste webshopbezoekers via een mobiel apparaat. Is jouw website daar al klaar voor? Voorkom dat je klanten mist door een slechte mobiele ervaring.

Zoekmachine vriendelijk

Scoren in Google

Een mooie webshop is fijn, maar een shop die optimaal presteert in de gratis zoekresultaten betaald zich pas echt terug! Ontvang meer bezoekers met een geoptimaliseerde shop.

Conversie Optimalisatie

Van bezoeker naar klant

Meer shopbezoekers klant laten worden? Zet conversie optimalisatie in. Door handige aanpassingen aan je webshop, zullen meer bezoekers een aankoop doen in jouw shop.

online-marketeer-achterhoek

Freelance webshop bouwer

Heb jij geen kennis van webshops en geen tijd om je erin te verdiepen? Zie je wel de voordelen van een goede online shop in? Wil je met jouw bedrijf online verkopen realiseren? Besteed het laten maken van een webshop dan uit aan een lokale freelancer. Ik help je graag met het verkopen van jouw producten op het internet.

Wie ging je o.a. al voor?

Veelgestelde vragen

De prijs voor een webshop is afhankelijk van de functionaliteiten, die jouw webshop moet bevatten. Daarnaast hangt het er van af, hoe veel producten er geplaatst moeten worden, of je al productfoto’s hebt en of je zelf je webshop kunt beheren. Bij KSDM kun je een WordPress webshop laten maken vanaf 247,- per maand. Let wel; dit is een vanaf prijs en dient als indicatie om jou een idee te geven. 

KSDM maakt webshops, waarbij de focus ligt op een goede online vindbaarheid en een goede conversie. Werk je graag samen met een lokale specialist? Neem dan contact op.

Een conversie is een gewenste actie die een bezoeker uitvoert in je webshop. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop zijn. Hierbij kunnen kleine aanpassingen groot effect hebben. Stel: Je verdubbeld jouw conversie van 1% naar 2%, dan haal je dubbel zo veel klanten uit je shop. Wat is jouw conversiepercentage?

Woocommerce Webshop

Webshop Doetinchem | Webshop Montferland

Een webshop laten bouwen in het meest gebruikte websitesysteem ter wereld? Laat jouw shop dan bouwen in WordPress, met de gratis Woocommerce software. Woocommerce is voor de meeste ondernemers, die willen starten met een webshop en niet duizenden producten hebben, de beste software. Wil je advies over een Woocommerce webshop? Neem dan contact op.

website-laten-maken-doetinchem

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.