Website laten maken?

Besteed het zorgeloos uit in de Achterhoek.

Nieuwe website nodig?

Heb jij een nieuwe of verbeterde website nodig, waarmee je goed scoort in Google en waar je daadwerkelijk nieuwe klanten uit kunt halen? Een goede site is de basis voor online succes. KSDM maakt websites voor ondernemers uit de Achterhoek, waarbij de focus ligt op conversie en zoekmachine optimalisatie. Website laten maken in Doetinchem?

Webdesign

Is jouw website Mobile First ingericht? krijg je veel gratis bezoekers op je website uit Google? Doen veel bezoekers op je website wat jij wilt dat ze doen? Grote kans dat er nog veel verbeteringen behaald kunnen worden. Met een website die goed scoort in Google en die is gemaakt om van bezoekers klanten te maken, kun je jouw bedrijf online flink laten groeien. Veel ondernemers laten hier nog veel kansen liggen.

Geldt dat ook voor jou?

Verbeter je website

Mobile first

Werkend op alle apparaten

In steeds meer branches komen de meeste websitebezoekers via een mobiel apparaat. Is jouw website daar al klaar voor? Voorkom dat je klanten mist door een slechte mobiele ervaring.

Zoekmachine vriendelijk

Scoren in Google

Een mooie website is fijn, maar een website die optimaal presteert in de gratis zoekresultaten betaald zich pas echt terug! Ontvang meer gratis bezoekers met een geoptimaliseerde site.

Conversie Optimalisatie

Van bezoeker naar klant

Meer websitebezoekers klant laten worden? Hiervoor zet je conversie optimalisatie in. Door handige aanpassingen aan je website, zullen meer bezoekers doen op jouw site wat jij wilt.

online-marketeer-achterhoek

Freelance Webdesigner inhuren?

webdesigner uit de Achterhoek nodig? Wij helpen je graag met het professionaliseren van jouw website. Hierdoor kun jij meer online kansen benutten en de dingen doen in je bedrijf waar jij de beste in bent. Zie jij de voordelen in van een goede website, maar wil of kun je hier niet zelf mee an de slag? Website laten maken in Doetinchem? Neem contact op en wij brengen je in contact met dé webdesigner uit Doetinchem.

Wie ging je o.a. al voor?

WordPress website bouwen?

Als je een website laat bouwen door KSDM, wordt jouw site gebouwd in WordPress. Dit is het meest gebruikte websitesysteem ter wereld. Hét grote voordeel hiervan is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Voor bijna iedere ondernemer zal een WordPress site de beste oplossing zijn. Standaard zitten er al heel veel opties en veel functionaliteiten zijn gratis toe te voegen. Wil jij profiteren van een goede WordPress website? Neem dan contact op. 

website-laten-maken-doetinchem

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de grootte van de website en of er specifieke maatwerk functies voor gebouwd moeten worden. Het laten maken en beheren van een nieuwe website door KSDM kan al vanaf €247,- per maand. Prijzen worden uiteindelijk altijd bepaald op basis van jouw specifieke project.

Veel websites zijn gemaakt om er mooi uit te zien en daarna houdt het vaak op. Natuurlijk is het belangrijk dat een website mooi is, dit is echter niet het doel. Je wil dat jouw site goed presteert in zoekmachines én dat bezoekers het doel bereiken, waarvoor ze op de site komen. Vanuit deze gedachte worden de websites door KSDM gebouwd.

Een conversie is een gewenste actie die een bezoeker uitvoert op je website. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop, reservering of het invullen van het contactformulier zijn. Hierbij kunnen kleine aanpassingen groot effect hebben. Stel: Je verdubbeld jouw conversie van 1% naar 2%, dan haal je dubbel zo veel klanten uit je site. Wat is jouw conversiepercentage?

Meer klanten uit jouw website halen?

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.