Website laten maken?

Nieuwe website nodig?

Website laten maken in de Achterhoek

Heb jij een nieuwe of verbeterde website site nodig, waarmee je goed scoort in Google en waar je daadwerkelijk nieuwe klanten uit kunt halen? Een goede site is de basis voor online succes. KSDM maakt websites voor ondernemers uit de Achterhoek, waarbij de focus ligt op conversie en zoekmachine optimalisatie.

online-marketeer-achterhoek

Mobile First Design

Heb jij het al voor elkaar?

De laatste jaren wordt er steeds meer via mobiele apparaten gezocht. Deze trend blijf naar alle waarschijnlijkheid voorlopig nog verder stijgen. Een paar jaar geleden was het nog genoeg als een website “Responsive” was. Bij Responsive webdesign wordt een desktop versie van de website geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Vanaf nu moet een desktop versie van een website niet geschikt gemaakt worden voor mobiele apparaten, maar nu werkt het andersom. De mobiele versie van een site is nu het belangrijkst! 

mobile-first-design-achterhoek-doetinchem
website-zoekmachine-vriendelijk

Zoekmachine vriendelijk

Hoe scoort jouw website?

Je hebt niets aan een prachtig webdesign, als je niet gevonden wordt in zoekmachines. Kies daarom altijd voor een site die zoekmachine vriendelijk is ingericht. Hiermee kun je werken aan een betere online vindbaarheid. Beter online vindbaar zijn, betekent hogere bezoekersaantallen. Vervolgens kun je met meer bezoekers de kans vergroten op meer klanten. Hiervoor zet je conversie optimalisatie in.

Conversie optimalisatie

Meer klanten uit jouw website?

Met conversie optimalisatie doe je handige aanpassingen aan je website. Het doel hiervan is, om meer bezoekers de actie te laten ondernemen, die jij voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop, reservering of het invullen van een formulier zijn. Hierbij kunnen kleine aanpassingen groot effect hebben. Stel: je verdubbeld jouw conversie van 1% naar 2%. Dit betekent dat je dubbel zo veel klanten uit je site haalt.

Met websites en online marketing kun je alle acties van bezoekers meten, hierdoor kun je heel gericht testen en uitproberen wat wel en wat niet succesvol is voor jou.

conversie optimalisatie-achterhoek-doetinchem

Webdesigner nodig?

Lokale webdesigner uit de Achterhoek

Heb jij geen kennis van websites en geen tijd om je erin te verdiepen? Geloof je wel in de voordelen van een goede site? Wil jij met jouw bedrijf succesvol blijven op de lange termijn? Met een goede site in combinatie met een SEO strategie, kun jij online succes behalen.

Website laten maken in

Meer klanten uit jouw website halen?

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.