Over KSDM

Koen Siebelink Digital Marketing

Freelance online marketeer

KSDM staat voor Koen Siebelink Digital Marketing en is opgericht in 2019. Ik (Koen) zet mij iedere dag in, om bedrijven uit de Achterhoek (voornamelijk uit Montferland en Doetinchem) te laten profiteren van digitale mogelijkheden.

Ik heb gemerkt dat binnen veel bedrijven het besef aanwezig is, dat er meer met de online aanwezigheid moeten gebeuren, maar dat het vaak nog op de lange baan geschoven wordt. Dit is in mijn ogen echt een gemiste kans. Ik geloof namelijk dat een goede online basis voor ieder bedrijf belangrijk is en het is mijn doel, om ondernemers daarbij te helpen.

Mijn focus en expertise ligt voornamelijk op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en het maken van effectieve websites en webshops. Deze onderdelen hebben veel samenhang met elkaar en vormen de basis van online marketing succes.

Wie ging je o.a. al voor?

Online groeien?

Wil jij beter gevonden worden in Google, meer gratis bezoekers naar je website halen of meer klanten uit het internet halen? Schuif jouw online ambities dan niet langer voor je uit en laat mij je helpen. Voor de meeste bedrijven valt er nog enorm veel te winnen op het gebied van websites en online marketing. Helaas weten veel ondernemers niet waar te beginnen. Ik kan je helpen om structureel aan online resultaat te werken, waardoor ook jouw bedrijf online succes kan behalen. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

online-marketeer-achterhoek

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.