Website bouwen

Website laten maken?

De website is meestal de basis voor de online communicatie-uitingen van een bedrijf. Het is daarom voor ieder bedrijf belangrijk om een website te hebben die op ieder apparaat goed werkt. De beste online campagnes zullen niet het gewenste resultaat opleveren als ze potentiële klanten naar een slecht werkende website leiden. 

Wat doe jij als je overweegt om met een nieuw bedrijf zaken te doen? Kijk jij dan ook als eerste even online wat het desbetreffende bedrijf te bieden heeft? Dat is erg logisch, want dit doet bijna iedereen. Jouw potentiële klanten zullen dit waarschijnlijk ook altijd doen. Het is daarom belangrijk dat jouw website relevante informatie over jouw bedrijf bevat.

Wat voor een website heb ik nodig?

Gebeuren jouw bedrijfsactiviteiten voornamelijk offline? Wellicht volstaat het voor jouw bedrijf dat de website de rol van een online visitekaartje heeft, waarin staat wie je bent, wat je doet en hoe er contact opgenomen kan worden. Een zogenaamde Onepage website kan in dat geval al een prima uitkomst zijn.

Wil je meer uitgebreide informatie op je website opnemen? Dan is een reguliere WordPress website in negen van de tien gevallen een geschikte oplossing. Met behulp van slimme hulpmiddelen zorgen wij, dat er afhankelijk van jouw behoeftes, een professionele b2b of b2c website wordt gecreëerd. 

Wil je daadwerkelijk verkopen via jouw website? Dan maken wij een professionele WordPress webshop met behulp van Woocommerce software. Dit is bij uitstek geschikt om jouw assortiment online te kunnen verkopen. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid van dit programma en een door ons meegeleverde handleiding, ben jij vervolgens zelf in staat om producten op een goede manier te plaatsen (indien gewenst). Mocht je dit niet zelf op willen pakken kun je dit ook in nauwe samenwerking met KSDM realiseren. Hierbij dien jij de productinformatie aan te leveren en zetten wij dit om in strakke productpagina’s. 

Onze werkwijze.

Wij bouwen websites met het Content Management System (CMS) WordPress. Dit doen wij omdat dit een van de beste en meest gebruikte systemen is om een website mee te bouwen. Voor de daadwerkelijke vormgeving van de website gebruiken wij het programma Elementor Pro. Met dit programma zijn wereldwijd al meer dan vijf miljoen websites gebouwd. Dit geeft aan dat het erg gebruiksvriendelijk is om mee te werken. Dit is een voordeel, omdat jij zo zelf ook in staat bent om berichten op een goede manier op jouw website te zetten, zodra de website klaar is.

Wij zijn natuurlijk geen expert op jouw vakgebied, daarom vinden wij een nauwe samenwerking erg belangrijk om tot een geweldig resultaat te komen. Het is de bedoeling dat jij (als opdrachtgever) teksten en foto’s aanlevert en wij maken er vervolgens een website met goede en geoptimaliseerde content van.

Voordat we beginnen, maken we eerst een vrijblijvend voorbeeld van een geschikte mogelijkheid. Vervolgens gaan wij hier mee aan de slag, waarbij we het geheel op jouw wensen en bedrijfsdoelen afstemmen. Het eindproduct is vervolgens een perfect werkende website waarmee jij jouw bedrijf een professionele online uitstraling geeft. 

wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.