Digital marketing diensten

Digital marketing inzetten?

Heb jij het gevoel dat je wel ‘iets’ moet doen met digital marketing, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je hebt het ongetwijfeld al ontzettend druk en dan moet je ook nog kennis op doen en tijd vrij maken om je te verdiepen in allerlei nieuwe communicatiemiddelen. Het blijkt dat de meeste bedrijven uit het mkb hier dan ook nog veel stappen in kunnen zetten om de online aanwezigheid te verbeteren.

Geef het zorgeloos uit handen

KSDM maakt het mogelijk om digital marketing activiteiten zorgeloos uit te besteden. Wij kunnen jou helpen met het opzetten van een online marketing strategie, het bouwen van een website, online campagnes opzetten en alle online activiteiten middels data analyse evalueren en bijsturen.

Werkwijze

Ons uitgangspunt is om een nauwe samenwerking te hebben, waarin jij, als opdrachtgever, jouw wensen en doelstellingen kenbaar maakt. Vervolgens gaan wij aan de slag met een plan van aanpak en zullen wij onze ideeën visualiseren, zodat jij kunt bepalen of je er een goed gevoel bij hebt. Nadat ons voorstel is aangepast naar jouw specifieke wensen gaan we aan de slag. Met één vast aanspreekpunt kun je altijd snel contact opnemen en eenvoudig gewenste wijzigingen doorgeven.

Om te profiteren van de mogelijkheden die het uitbesteden van digital marketing te bieden heeft, streven wij naar een duurzame samenwerking. Het behalen van online succes gaat niet over één nacht ijs en daarom vinden wij een goede relatie met onze opdrachtgever erg belangrijk. Zodra we een samenwerking gestart zijn, zullen we jou maandelijks op de hoogte houden van de door ons uitgevoerde activiteiten en de behaalde resultaten. Hierdoor weet jij altijd wat er met jouw digital marketing uitgaven gebeurt.

Onze diensten

Concreet bieden wij onderstaande diensten aan. Klik erop voor meer informatie.

de website is momenteel in aanbouw. Neem gerust contact op als je vragen hebt.